Aripi picante
PrinteazaAripi picante din: aripioare de pui, faina, boia, praf de copt, sare, sos de rosii, unt, ulei.
- 20 aripioare de pui
- 100 g făină
- un vârf de cuţit praf de copt
- o linguriţă boia
- piper
- sare
- ulei
Pentru sos:
- 4 linguri sos de roşii
- o linguriţă sos picant
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Se amestecă făina cu boiaua şi piperul, praful de copt si un pic de sare. Aripioarele spălate si bine şterse se pun într-o pungă, se toarnă făina, se sigilează bine şi se amestecă.
Se prăjesc apoi în baie de ulei si se scot pe şervete. Se transferă într-un vas de cuptor. Untul topit se amestecă cu cele două tipuri de sos, sare şi se pune peste aripioare.
Se amestecă bine şi se lasă 5-10 minute la cuptor.
Pofta buna!