Aripi picante

Printeaza

Aripi picante din: aripioare de pui, faina, boia, praf de copt, sare, sos de rosii, unt, ulei.

Ingrediente:Aripi picante

  • 20 aripioare de pui
  • 100 g făină
  • un vârf de cuţit praf de copt
  • o linguriţă boia
  • piper
  • sare
  • ulei

Pentru sos:

  • 4 linguri sos de roşii
  • o linguriţă sos picant
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu boiaua şi piperul, praful de copt si un pic de sare. Aripioarele spălate si bine şterse se pun într-o pungă, se toarnă făina, se sigilează bine şi se amestecă.

Se prăjesc apoi în baie de ulei si se scot pe şervete. Se transferă într-un vas de cuptor. Untul topit se amestecă cu cele două tipuri de sos, sare şi se pune peste aripioare.

Se amestecă bine şi se lasă 5-10 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.