Pulpe de pui la cuptor cu usturoi
PrinteazaPulpe de pui la cuptor cu usturoi din: pulpe de pui, cartofi, ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata.
- 4 pulpe mari de pui
- 6 cartofi
- 10 ciuperci proaspete
- 6 linguri ulei
- 6 căţei usturoi
- sare
- piper
- verdeaţă
Mod de preparare:
Carnea se unge cu 2 linguri de ulei şi se presară cu sare şi piper. Se pun la fiert cartofii în coajă şi se lasă 10 minute. Ciupercile se taie în două, pe lung, se ung cu o lingură de ulei şi se pun în tava de cuptor.
Se pune carnea în tavă, se adaugă cartofii unşi cu restul de ulei, se pun şi căţeii de usturoi, se presară cu sare, piper, verdeaţă, după gust, şi se lasă la cuptor 45 de minute.
Pofta buna!