Piept de Rață cu Sos de Portocale și Rozmarin din: piept de rata, sare, piper, portocale, miere, rozmarin, ulei de masline. Ingrediente: 2 piepturi de rață Sare și piper negru proaspăt măcinat, după gust 2 portocale mari, coaja rasă și zeama storsă 2 lingurițe de miere 2 crenguțe de rozmarin proaspăt 2 linguri de ulei […]
Chec cu masline si branza
PrinteazaChec cu masline si branza din: telemea, masline, oua, faina.
Ingrediente:
- 250 g telemea puţin sărată sau gouda
- 150 g măsline feliate
- 3 ouă
- 200 g făină
Mod de preparare:
Chec cu masline si branza: Brânza se mărunţeşte şi se amestecă uşor cu măslinele. Ouăle se bat bine şi apoi se amestecă cu făina, după care se pun brânza şi măslinele.
toarnă compoziţia obţinută într-o tavă de copt şi se coace 35 de minute. lasă să se răcească în tavă.
Pofta buna!
Salată Olivier: Reteta Tradițională
Salată Olivier: Reteta Tradițională din: cartofi, oua, morcovi, mazare, castraveti, carne de pui sau sunca, ceapa, maioneza, sare, piper. Salata Olivier, cunoscută și sub numele de “Salata Rusă”, este un preparat tradițional rus care are o istorie bogată și este iubită în întreaga lume pentru gustul ei unic și consistența cremoasă. Ingrediente: 4 cartofi mari, […]