Acadele de somon

Printeaza

Acadele de somon din: somon, crema de branza, marar, castravete.

Ingrediente:

  • 6 felii somon afumat
  • 300 g cremă de brânză
  • o legatura mărar
  • un castravete

 

Mod de preparare:

Acadele de somon: Mărarul se toacă mărunt si se amestecă cu crema de brânză. Feliile de somon se asază fiecare pe o bucată de folie de aluminiu.

repartizează crema pe toate cele 6 felii de somon si se rulează. Se strânge bine la capete folia de aluminiu si se lasă la frigider pentru minimum 2 ore.

desface apoi din folie, se taie rondelele de somon cu cremă de brânză si se înfig în bete de frigărui, care la rândul lor se înfig într-un castravete.

servesc imediat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat

Un Deliciu Aromat din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, frisca, zahar, pepene galben, gelatina, menta. Această versiune a clasicului cheesecake combină cremozitatea brânzei cu dulceața subtilă și aroma proaspătă a pepenelui galben, oferind o experiență gustativă unică. Ideal pentru orice ocazie, de la întâlnirile de familie la petrecerile […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.