Morcovi cu praz

Printeaza

O reteta foarte simpla de morcovi cu praz, unt si smantana.

Ingrediente:Morcovi cu praz

  • 3 morcovi curăţaţi
  • 1 bucată praz
  • 2 linguri unt
  • 50 g smântână

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovii de coajă, îi speli şi îi tai în fâşii subţiri, pe care le căleşti în unt, la foc mic, timp de 10 minute. Separat, speli şi tai prazul ca pe morcovi şi îl căleşti 5 minute.

Adaugi apoi smântână, morcovul şi laşi să scadă puţin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.