Pastă aromata de măsline cu usturoi

Printeaza

O reteta de pasta de masline cu masline verzi, masline negre, paine, ulei, usturoi si cascaval.

Ingrediente:Pastă de măsline cu usturoi

  • 400 g măsline verzi fără sâmburi
  • 100 g măsline negre fără sâmbuiri
  • 3 felii pâine
  • 200 ml ulei
  • 6 căţei de ustu­roi
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Pasezi măs­linele în blender. Inmoi pâi­nea în puţină apă, după care o storci foarte bine. Pui măslinele şi pâinea într- un vas, le amesteci cu o lingură de lemn şi adaugi uleiul treptat ca la salata de icre, până se încorporează tot.

La sfârşit, adaugi ustu­roiul pisat. Poţi folosi această pastă pentru sendvişuri, iar dea­supra pui câte o felie de caşcaval. Este uşor de făcut, gustoasă si hrănitoare!

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • pasta de masline
  • pasta de masline cu usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.