Pastă aromata de măsline cu usturoi
PrinteazaO reteta de pasta de masline cu masline verzi, masline negre, paine, ulei, usturoi si cascaval.
- 400 g măsline verzi fără sâmburi
- 100 g măsline negre fără sâmbuiri
- 3 felii pâine
- 200 ml ulei
- 6 căţei de usturoi
- caşcaval
Mod de preparare:
Pasezi măslinele în blender. Inmoi pâinea în puţină apă, după care o storci foarte bine. Pui măslinele şi pâinea într- un vas, le amesteci cu o lingură de lemn şi adaugi uleiul treptat ca la salata de icre, până se încorporează tot.
La sfârşit, adaugi usturoiul pisat. Poţi folosi această pastă pentru sendvişuri, iar deasupra pui câte o felie de caşcaval. Este uşor de făcut, gustoasă si hrănitoare!
Poftă bună!
Incoming search terms:
- pasta de masline
- pasta de masline cu usturoi