Cotlet de porc secuiesc

Printeaza

O reteta de cotlet de porc cu ceapa, ulei, varza murata, faina, smantana, boia dulce, piper si sare.

Ingrediente:Cotlet de porc secuiesc

  • 1 kg cotlet de porc fără os
  • 200 g ceapă
  • 150 ml ulei
  • 3 kg varză murată
  • 25 g făină
  • 200 g smântână
  • 10 g boia dulce
  • piper boabe
  • sare

 

Mod de preparare:

Porţionezi cotletul în 10 bucăţi, pe care le dai prin făină, apoi le înăbuşi în ulei cu 50 ml de apă. Le scoţi şi, în grăsi­mea rămasă, înăbuşi ceapa  tocată mărunt.

Adaugi boia, piper, 200 ml apă fiartă şi laşi la fiert 30 de minute. Tai fâşii subţiri varza murată şi o pui peste ceapă, după care o mai căleşti 30 de minute.

Aşezi apoi cotletele deasu­pra verzei şi dai tava la cup­tor timp de 30 de minute. Serveşti cu smântână sau, ca sa fie mai uşoară, cu iaurt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.