Dorada la cuptor cu praz

Printeaza

Dorada la cuptor cu praz din: dorada, praz, vin, ulei, sare, piper, lamai.

Ingrediente:Dorada la cuptor cu praz

  • o doradă mare
  • un fir praz
  • 2 lămâi
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml vin
  • o linguriţă piper boabe amestecat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se unge cu 2 linguri de ulei peştele la interior şi exterior. Se taie prazul rondele şi jumătate se pune în burta peştelui, restul se pune în tava de cuptor.

Se taie lămâile şi se aşază în tavă, se pun restul de ulei, piperul şi vinul.

Se aşază peştele deasupra, se presară cu sare şi se lasă la cuptor 30 de minute, întorcând peştele la jumătatea coacerii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.