Briose cu creveti

Printeaza

Briose cu creveti din: creveti, praz, oua, unt, branza, sare, piper.

Ingrediente:

  • 100 g creveţi curăţaţi
  • 1/2 pachet de aluat foietaj
  • 100 g creveţi curăţaţi
  • 1/2 pachet de aluat foietaj
  • 1 fir de praz
  • 2 ouă
  • 1 lingură unt
  • 125 g brânză
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Briose cu creveti: Se pune prazul la călit în unt. Se bat ouăle cu sare şi un praf de piper, se adaugă brânza rasă, apoi se toarnă peste prazul călit.

Formele de brioşe se căptuşesc cu pătrate decupate din aluat, iar în fiecare formă se toarnă brânza amestecată cu ou şi praz. Deasupra se aşază creveţi.

Se pun formele de brioşe în cuptorul încălzit, până se rumenesc aluatul şi umplutura.

 

Pofta buna!

 

 

 

Bruschete Low Carb cu Roșii și Busuioc pe Felii de Castravete

Bruschete Low Carb cu Roșii și Busuioc pe Felii de Castravete: o alternativă sănătoasă și delicioasă la bruschetele tradiționale. Acestea sunt perfecte pentru cei care caută opțiuni de gustări sățioase, dar cu conținut scăzut de carbohidrați. Combinând prospețimea roșiilor cu aroma de busuioc și crocantețea castravetelui, aceste bruschete sunt ideale pentru orice moment al zilei. […]

Decoct de rădăcină de pătrunjel pentru retenția de apă

Decoct de rădăcină de pătrunjel pentru retenția de apă: Remediu natural diuretic. Pătrunjelul (Petroselinum crispum) este cunoscut pentru proprietățile sale diuretice, ajutând la eliminarea excesului de apă din organism și la prevenirea retenției de apă. Decoctul din rădăcină de pătrunjel este un remediu natural eficient pentru stimularea funcției renale și eliminarea toxinelor, fiind utilizat de […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.