Cartofi cu afumatura
PrinteazaO reteta de cartofi cu afumatura si branza topita, ceapa, oua, rosii, ulei de masline, smantana, boia dulce, nucsoara, sare, piper, cimbru si busuioc.
- 60 g brânză topită
- 150 g cartofi fierţi
- 2 cârnaţi afumaţi
- 1 ceapă
- 3 ouă
- 3 roşii
- 3 linguri ulei de măsline
- 3 linguri smântână
- boia dulce
- nucşoară
- sare
- piper
- cimbru
- busuioc
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi fierbi în coajă în apă cu sare. Tai roşiile şi ceapa rondele. într-un vas de yena uns cu ulei, pui cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi rondele, ceapa, roşiile şi cârnaţii tăiaţi la fel.
Faci o pastă din brânza topită, ouă, smântână şi condimente, pe care o torni deasupra cârnaţilor. Dai la cuptor pentru 15 minute.
Poftă bună!