Cotlet de porc cu visine

Printeaza

O reteta de cotlet de poc cu visine, zahar, amidon, vin rosu, unt, supa de carne, sare si piper.

Cotlet de porc cu visine

Ingrediente:

  • 4 bucăţi carne porc
  • 1 borcan compot de vişine
  • 1 linguriţă zahăr
  • 50 ml vişinată
  • 1 lingură amidon
  • 4 linguri unt topit
  • 4 linguri vin roşu
  • 5-6 linguri supă de carne
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi vişinele să se scurgă într-o strecurătoare şi păstrezi sucul. Intr-o crăticioară pui sucul de la vişine la fiert cu zahărul, scorţişoara şi vişinata. Amesteci amidonul cu puţină apă şi legi sucul de pe foc.

Cotlet_de_porc_cu_visine_02

Adaugi vişinele şi le laşi să dea într-un clocot. Pui untul topit la încins. Prăjeşti carnea de porc pe fiecare parte. Amesteci grăsimea în care ai prăjit cu vinul, supa de carne şi puţin amidon.

Cotlet_de_porc_cu_visine_03

Condimentezi sosul cu sare şi piper după gust. Serveşti cotletele alături de sosul de vişine.

Cotlet de porc cu visine

Cotlet_de_porc_cu_visine

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.