Tocanita de fasole cu carne de porc

Printeaza

O reteta de tocanita de fasole cu ceafa de porc, kaizer, ceapa, fasole cu bobul mare, vin rosu, busuioc uscat, patrunjel, ulei si zahar.

Ingrediente:Tocanita de fasole cu carne de porc

  • 500 g ceafă porc
  • 5 felii kaizer
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 kg fasole cu bobul mare
  • 200 ml vin roşu
  • busuioc uscat
  • pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Fierbi faso­lea şi o scurgi de apă. Pui 3 linguri de ulei într-o cratiţă, adaugi şi ceapa şi o căleşti timp de 2 minute. Adaugi carnea tăiată cubuleţe mai amesteci şi torni vinul şi 500 ml apă.

Laşi pe foc 30 de minute. Pui roşiile decojite şi tocate, boabele de fasole scurse, busuiocul tocat, feliile de kaizer şi zahărul. Mai laşi 15 minute pe foc mic.

La final, decorezi cu pătrunjel tăiat foarte mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.