Fursecuri Linzer cu Nuci și Mure: Rețeta Delicioasă din: nuci, unt, zahar pudra, coaja de lamaie, ou, extract de vanilie, praf de copt, sare, gem de mure. Fursecurile Linzer sunt o delicatesă îndrăgită pentru sărbători și evenimente speciale. Această rețetă adaugă o notă de savoare inovatoare cu nuci crocante și mure dulci, oferind o experiență […]
Fursecuri cu cacao si lamaie
PrinteazaFursecuri cu cacao si lamaie din: unt, margarina, zahar, cacao, sare, lamaie, oua, faina.
Ingrediente:
- 200 g unt
- 200 g margarină
- 150 g zahăr
- 30 g cacao
- sare
- coajă de lămâie sau de portocală
- 5 ouă
- 600 g făină
Mod de preparare:
Fursecuri cu cacao si lamaie: Inmuiem la temperatura camerei untul şi margarina, după care frecăm spumă împreună cu zahărul adăugat treptat. Operaţia durează 20 minute.
Radem coajă de lămâie sau de portocală peste amestec, încorporăm ouăle pe rând, adăugăm un vârf de cuţit de sare, iar când crema este omogenă, turnăm faina în ploaie.
Amestecăm în continuare cu o furculiţă pentru omogenizare şi luăm din aluat o parte, pe care o amestecăm cu cacaua cernută proaspăt.
Punem aluat alb într-o tavă neunsă, acoperim cu aluat în care s-a cernut cacao şi coacem la foc iute. Scoatem când se desprind de tavă şi au marginile uşor rumenite.
Pudrăm cu zahăr farin şi lăsăm să se răcească.
Pofta buna!
Fursecuri cu Ciocolată – Crocante și Delicioase
Fursecuri cu Ciocolată – Crocante și Delicioase din: unt, zahar brun, zahar tos, ou, esenta de vanilie, faina, praf de copt, sare, ciocolata. Ingrediente: 200g unt la temperatura camerei 150g zahăr brun 50g zahăr tos 1 ou mare 1 linguriță de esență de vanilie 220g făină 1/2 linguriță praf de copt 1/4 linguriță sare 200g […]