Ceapa umpluta

Printeaza

O reteta de ceapa umpluta cu amestec de carne tocata, ciuperci, unt, paine, smantana, vin alb sec, supa de pui, patrunjel, cimbru, ulei si sare.

Ingrediente:Ceapa umpluta

  • 4-6 cepe mijlocii
  • 300 g amestec de carne tocata
  • 150 g ciuperci
  • 1 lingur unt
  • 2-3 felii de paine
  • 2 linguri de smantana
  • 50 ml vin alb sec
  • 100 ml supa de pui
  • 1 legatura de patrunjel
  • cimbru
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cepele, taie-le puţin fundul, ca să stea în tavă, după care scobeşte-le uşor. Taie mărunt miezul de ceapă şi căleşte-l în ulei. Adaugă carnea şi lasă pe foc să se înăbuşe bine.

Pune apoi ciupercile tăiate felii şi sare. După vreo 10 minute, adaugă pâinea mărunţită şi amestecată cu smântână, cimbru şi pătrunjel. Umple cepele opărite separat.

Aşază-le într-o tavă, după care stropeşte-le cu supă şi vin. Lasă-le la cuptor 30-40 de minute. Spre final, pune pe fiecare ceapa cate un cubulet de unt. Pentru a fi mai delicioase adaugă, la final, pe fiecare ceapă puţin caşcaval

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ceapa umpluta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.