Gustare cu dovlecei

Printeaza

Gustare cu dovlecei din faina integrala, faina normal de grau, praf de copt, scortisoara, margarina, zahar tos, zahar brun, oua, iaurt de vanilie degresat si dovlecei.

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă cu făină integrală
  • 1/2 ceaşcă cu făină normală de grâu
  • 1 linguriţă de praf de copt
  • 1 linguriţă praf de scorţişoară
  • 1 praf de copt
  • 50 g margarină slabă
  • 1/2 ceaşcă de zahăr tos
  • 1/3 ceaşcă de zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1/3 ceaşcă de iaurt de vanilie degresat
  • 2 dovlecei medii

 

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 350 de grade. Tapetează o tavă de prăjitură cu puţină margarină şi făină. Taie cubuleţe dovleceii şi lasă-i la scurs pe orosoape de hârtie absorbantă pentru a nu avea prea multă apă.

Intr-un castron, pune margarina şi cele două tipuri de zahăr şi amestecă bine cu mixerul, vreme de 5 minute, până ce obţii o cremă. Adaugă ouăle unul câte unul, continuând să amesteci cu mixerul după fiecare ou.

Adaugă iaurtul şi, după ce s-a încorporat, pune făina în ploaie. La final dovleceii. Pune amestecu lîn forme. Coace vreme de 40 de minute.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.