Sufleu de paste şi roşii

Printeaza

O reteta de sufleu de paste (farfalle) si rosii, ardei gras, rozmarin, carne tocata de vita, ulei, piper, pasta de rosii, lapte, smantana, supa si branza cu verdeata.

Ingrediente:Sufleu de paste şi roşii

  • 250 g farfalle
  • sare
  • 2 ardei graşi roşii
  • 300 g roşii
  • 4 crenguţe rozmarin
  • 300 g carne tocată, de vită
  • 1 lingură ulei
  • piper
  • 1 lingură pastă de roşii
  • 4 linguri smântână
  • 200 ml lapte
  • 100 ml supă
  • 100 g brânză cu verdeaţă

 

Mod de preparare:

Fierbeţi pastele în apă cu sare. Tăiaţi ardeii cubuleţe, iar roşiile rondele. Tocaţi busuiocul. Prăjiţi carnea tocată în ulei, apoi condimentaţi-o.

Adăugaţi ardeii, pasta de roşii, smântână, japtele şi supa, fierbeţi 5 minute, apoi condimentaţi. Incingeţi cuptorul la 180°C.

Amestecaţi pas­tele şi busuiocul în carnea tocată, aşezaţi-le în forma de su­fleu împreună cu roşiile, presăraţi brânza condimentată şi coaceţi totul circa 25 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.