Macrou afumat cu ciuperci
PrinteazaMacrou afumat cu ciuperci din: macrou, rosii, ciuperci, vanata, morcov, dovlecel.
- 1 batog de macrou afumat
- 3-4 roşii cherry
- 500 g ciuperci champignon
- 1 vânătă
- 1 morcov
- 1 dovlecel
- 2 linguri pastă de tomate
- piper
- dafin
- lămâie
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se călesc în ulei ciupercile tăiate feliuţe, vânătă, dovlecelul şi morcovul tăiate cubuleţe, după care se adaugă o căniţă de apă, pastă de tomate, condimentele şi se lasă la fiert până iese uleiul deasupra.
Separat, se taie batogul de peşte şi se amestecă cu roşii cherry tăiate cubuleţe, după care se condimentează cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi piper.
Pofta buna!