Ciocanele cu fulgi de porumb

Printeaza

Ciocanele cu fulgi de porumb din: ciocanele, oua, fulgi de porumb, mustar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ciocănele
  • 4 ouă
  • 200 g fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă muştar

 

Mod de preparare:

Ciocanele cu fulgi de porumb: Baţi ouăle cu sare şi piper. Ungi ciocănelele cu muştar, apoi le treci prin ouăle bătute şi prin fulgii de porumb zdrobiţi.

Le aşezi într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor până când carnea se pătrunde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.