Ceai de Tei și Mentă – Relaxare și Prospețime: o băutură calmantă și revigorantă, perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a-ți începe ziua cu energie pozitivă. Combinația dintre florile de tei și frunzele de mentă aduce împreună proprietăți calmante și digestive, oferind o experiență plăcută și benefică pentru sănătate. Florile […]
Ciorbă cu gogosar murat
PrinteazaCiorbă cu gogosar murat din: ceapa, usturoi, morcovi, suc de rosii, foi de dafin, cartofi, bors si sare.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 3 căţei de usturoi
- 3 morcovi
- 2 rădăcini pătrunjel + frunzele
- 2 linguri suc de roşii
- 2-3 foi de dafin
- 5-6 cartofi
- 1 gogoşar murat
- 1 cană borş sau 3 linguri zeamă de lămâie
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Ciorbă cu gogosar murat: Cureţi toate legumele, tai mărunt ceapa şi usturoiul, morcovii şi rădăcinile de pătrunjel rondele şi cartofii cubuleţe. Căleşti ceapa în 4-5 linguri de ulei, apoi adaugi morcovii, pătrunjelul, usturoiul şi le căleşti împreună.
Torni apoi 2 l de apă, adaugi cartofii şi gogoşarul tăiat bucăţele şi laşi la fiert. După ce au fiert toate, pui sucul de roşii, potriveşti de sare şi laşi să mai fiarbă.
Acreşti cu borşul fiert separat sau cu zeama de lămâie, mai dai într-un clocot, presari frunzele de pătrunjel şi ciorba e gata.
Pofta buna!
Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana
Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana – Sassicaia este un vin roșu italian de renume mondial produs de Tenuta San Guido în regiunea Bolgheri din Toscana. Recunoscut ca unul dintre cele mai bune vinuri din lume, Sassicaia a jucat un rol crucial în revoluția vinurilor Super Tuscan. Istoria Vinului Sassicaia Povestea Sassicaia începe în […]