Ciorbă cu gogosar murat

Printeaza

Ciorbă cu gogosar murat din: ceapa, usturoi, morcovi, suc de rosii, foi de dafin, cartofi, bors si sare.

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 mor­covi
  • 2 rădăcini pătrunjel + frunzele
  • 2 linguri suc de roşii
  • 2-3 foi de dafin
  • 5-6 cartofi
  • 1 gogoşar murat
  • 1 cană borş sau 3 linguri zeamă de lămâ­ie
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ciorbă cu gogosar murat: Cureţi toate legumele, tai mărunt ceapa şi usturoiul, morcovii şi rădăcinile de pătrun­jel rondele şi cartofii cubuleţe. Căleşti ceapa în 4-5 linguri de ulei, apoi adaugi morcovii, pătrunje­lul, usturoiul şi le căleşti împreună.

Torni apoi 2 l de apă, adaugi cartofii şi gogoşarul tăiat bucăţele şi laşi la fiert. După ce au fiert toate, pui sucul de roşii, potriveşti de sare şi laşi să mai fiarbă.

Acreşti cu borşul fiert separat sau cu zeama de lămâie, mai dai într-un clocot, presari frunzele de pătrunjel şi ciorba e gata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceai de Tei și Mentă

Ceai de Tei și Mentă – Relaxare și Prospețime: o băutură calmantă și revigorantă, perfectă pentru a te relaxa după o zi lungă sau pentru a-ți începe ziua cu energie pozitivă. Combinația dintre florile de tei și frunzele de mentă aduce împreună proprietăți calmante și digestive, oferind o experiență plăcută și benefică pentru sănătate. Florile […]

Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana

Vinul Sassicaia: Un Vin Legendar din Toscana – Sassicaia este un vin roșu italian de renume mondial produs de Tenuta San Guido în regiunea Bolgheri din Toscana. Recunoscut ca unul dintre cele mai bune vinuri din lume, Sassicaia a jucat un rol crucial în revoluția vinurilor Super Tuscan. Istoria Vinului Sassicaia Povestea Sassicaia începe în […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.