Paste cu broccoli si branză

Printeaza

O reteta de paste cu broccoli si branza din: oua, faina, broccoli, branza cu mucegai, spanac, branza de vaci, caise confiate, sare, piper, ulei de masline, sos pesto si nuci.

Ingrediente:Paste cu broccoli si branză

  • 4 ouă
  • 400 g făină
  • 500 g broccoli
  • 200 g brânză cu mucegai
  • 200 g spanac
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g caise confiate
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • sos pesto
  • nuci

 

Mod de preparare:

Spanacul se toacă, se căleşte în puţin ulei şi, după ce s-a scurs de suc, se amestecă bine cu brânza de vaci şi un ou. Se condimentează, se acoperă cu o farfurie şi se introduce la rece. Ouăle rămase se amestecă bine cu jumătate de linguriţă de sare şi făina până rezultă un aluat omogen.

Se lasă să se odihnească zece minute pe masă, se întinde o foaie subţire şi se decupează ron­dele cu o cană. In mijlocul fiecărei rondele se pune puţină pastă de spanac şi brânză, se pliază şi i se dă formă de tortelini. Se apasă bine pe mar­ginile aluatului ca să nu iasă com­poziţia la fiert.

Se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă, apoi într-un bol mai mare. Se adaugă broccoli fiert şi tăiat în bucăţi mai mici, brânza cu mucegai tăiată cuburi, sarea, pipe­rul, caisele uscate, hidratate în prealabil, şi se amestecă.

Se servesc imediat, presărate cu sos pesto şi nuci tocate mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.