Parfe cu ananas din: ananas, oua, zahar, frisca, lichior, ciocolata, menta. Ingrediente: • 280 g ananas din compot • 2 ouă • 120 g zahăr • 500 g frişcă bătută • 2 linguri lichior • 2 cubuleţe ciocolată şi câteva frunze de mentă pentru decor Mod de preparare: Amesteci ouăle cu zahărul, într-un vas […]
Parfe cu pricomigdale
PrinteazaParfe cu pricomigdale din: oua, pricomigdale, frisca, zahar.
- 3 ouâ
- 150 g pricomigdale
- 200 ml friscă lichidă
- 3 linguri zahăr
Mod de preparare:
Gălbenuşurile şi zahărul se mixează până se obţine o cremă spumoasă.
Se mixează albuşurile spumă, se adaugă peste gălbenuşuri, se bate frişca şi se adaugă şi ea. Se pun şi pricomigda-lele fărâmitate mai mic sau mai mare, după gust.
Se toarnă amestecul într-o formă de chec sau de cozonac şi se lasă 2 ore la congelator. Se serveşte cu pricomigdale şi fistic.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Parfe cu iaurt
Parfe cu iaurt din: vanilie, iaurt, afine, smochine, halva, fistic, miere. Ingrediente: seminţele de la 1/2 păstaie de vanilie 250 ml iaurt grecesc 60 g afine sau gem de afine 3-4 smochine (sau alte fructe de sezon), feliate 30 g halva mărunţită 60 g fistic 1 lingură cu miere Mod de preparare: Amestecă seminţele de […]
Parfe cu coacaze rosii
Parfe cu coacaze rosii din: coacaze, zahar, frisca, vanilie, rom. Ingrediente: 250 g coacăze roşii 5 linguri zahăr 5 gălbenuşuri 180 g zahăr pudră 500 ml frişcă lichidă o păstaie de vanilie esenţă de rom Mod de preparare: Boabele de coacăze se mixează, se strecoară, iar pulpa rezultată se pune pe foc cu cele […]
Cum se prepara Parfe de cafea (VIDEO)
Parfe de cafea: Ingrediente: 8 gălbenuşuri 180 g zahăr 110 ml apă 200 ml frişcă lichidă 1 lingură cafea solubilăPentru servire: fructe ciocolată frişcă Cum se prepara Parfe de cafea: Pofta buna!
Pofta buna!