Ciorba simpla de spanac

Printeaza

Ciorba simpla de spanac din: spanac, ceapa, pastarnac, patrunjel, bors.

Ingrediente:

  • 350 g spanac
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • o legătură pătrunjel
  • 1/2 l bors
  • o lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă şi se spală în 2-3 ape. Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt. Morcovul, păstârnacul şi pătrunjelul, curăţate şi tocate, se călesc în ulei în oala de fiert. Se acoperă apoi cu apă şi se lasă la fiert 15 minute.

adaugă ceapa şi se mai lasă 5 minute la fiert. Se fierbe borşul separat. Se pune spanacul tăiat în zeamă, se adaugă borşul şi se mai iasă 20 de minute.

potriveşte de sare şi se serveşte cu pătrunjelul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Screwdriver Vodka

Screwdriver este unul dintre cele mai simple și populare cocktailuri clasice, combinând doar două ingrediente: vodka și suc de portocale. Este apreciat pentru gustul său proaspăt și echilibrat, fiind o alegere excelentă atât pentru începători în mixologie, cât și pentru cunoscători. Originea sa datează din anii […]

Kaizer de Casă Afumat

Perfect pentru platouri reci, sandvișuri sau pur și simplu ca deliciu alături de o felie de pâine proaspătă, acest kaizer este o combinație de arome naturale, condimente atent alese și afumare lentă. Prepararea sa necesită puțină răbdare, dar rezultatul final va depăși așteptările oricui. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Marinare: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.