Frigarui cu miel si legume din: miel, ceapa, ardei, rosii cherry, ciuperci, lamaie, rozmarin, orez, vin rosu, ulei de masline, salvie, sare, piper. Ingrediente: 675gr carne de miel, cuburi 12 cepe mici 2 ardei, fara seminte, taiati bucati 12 rosii cherry 12 ciuperci felii de lamaie si crengute de rozmarin si orez, pentru servire Ingrediente […]
Frigarui in bagheta
PrinteazaFrigarui in bagheta din: piept de pui , ardei, dovlecel, parmezan, salata.
- 300 g piept de pui
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 1 dovlecel
- 50 g parmezan
- 1 lingură cu ulei
- 4 baghete
- frunze de salată
- sare
- piper măcinat
- condimente
Mod de preparare:
Curăţă carnea de pieliţe, şterge-o cu un şervet de hârtie după ce ai trecut-o printr-un jet de apă rece şi porţioneaz-o în cuburi mai mici. Dă-le cu sare, piper măcinat şi condimente de grătar, amestecă uşor şi ţine la rece.
Curăţă ardeii, apoi taie-i de aceeaşi mărime cu carnea de pui. Spală şi usucă dovlecelul, feliază-l subţire.
Infige alternativ carnea şi legumele pregătite pe beţele de frigăruie. Ungecu ulei grillul sau tigaia din teflon şi rumeneşte frigăruile 4-5 minute pe fiecare parte.
Taie în fâşii fine salata uscată cu un şervet, aşază-le pe jumătăţile de baghetă. Rade câteva fâşii de parmezan, pune deasupra câte o frigăruie şi acoperă cu a doua jumătate de baghetă.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Frigarui de pui aromate cu mere
Frigarui de pui aromate cu mere din: piept de pui, lamai, ulei, boia, mere, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi o legătură pătrunjel 2 linguri ulei un pic de boia dulce sau iute 2 mere golden sare piper Mod de preparare: Carnea se taie cuburi care se pun într-un castron. […]
Frigarui de peste cu susan
Frigarui de peste cu susan din: file de peste, lamai, mac, susan, sare. Ingrediente: 350 g fileuri de peşte sucul a 2 lămâi seminţe de mac şi susan sare Mod de preparare: Se taie peştele cuburi care se pun într-un vas. Se stroc lămâile de suc şi se toarnă peste peşte. Se presară sare, […]
Frigarui de peste alb
Frigarui de peste alb din: peste, lamai, salata, ceapa. Ingrediente: 4 fileuri de peşte alb sucul a două lămâi condimente pentru peşte Pentru servit: salată verde • o ceapă o lămâie Mod de preparare: Peştele se taie fâşii pe lung, pe fibră, care se pun într-un vas. Se toarnă sucul stors de la lămâi, […]
Pofta buna!