Ciorba lipoveneasca

Printeaza

Ciorba lipoveneasca

Ingrediente:Ciorba lipoveneasca

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 sfecla mica
  • 1 pastarnac
  • 1 felie telina
  • 2 cartofi
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • apa
  • peste – somn, stiuca sau crap

 

Mod de preparare:

Se fierb legumele taiate marunt (2 cepe, 2 morcovi, 1 sfecla mica, 1 pastarnac, 1 felie telina, 2 cartofi, 3 rosii, 2 ardei) in 3 l apa.

Dupa ce au fiert se pune crapul, somnul sau stiuca. Se acreste cu otet. Dupa ce se ia oala de pe foc se pun patrunjelul, leusteanul si piper.

Ciorba lipoveneasca

Ciorba lipoveneasca1.jpg Ciorba lipoveneasca2.jpg Ciorba lipoveneasca3.jpg Ciorba lipoveneasca4.jpg Ciorba lipoveneasca.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.