Spaghete cu legume si cascaval
PrinteazaSpaghete cu legume si cascaval din: spaghete, ardei, usturoi, dovlecel, ulei, ceapa, rosii, cascaval.
- 1 pachet spaghete fără ou
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 5 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 5 roşii
- 150 g caşcaval de post
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le curgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Incingi uleiul şi căleşti uşor usturoiul zdrobit, apoi adaugi ceapa tăiată julien şi le sotezi.
Pui, pe rând, ardeii graşi, apoi dovlecelul tăiat şuviţe şi amesteci. După ce se înmoaie legumele, adaugi roşiile date prin râzătoare, sare şi piper după gust.
Laşi aproximativ 15 minute să fiarbă sosul, apoi pui pastele, amesteci şi dai deoparte. Le serveşti presărate cu caşcaval şi busuioc.
Pofta buna!