Fritatta cu spanac si mozzarella
PrinteazaFritatta cu spanac si mozzarella din: spanac, piept de pui, ardei, oua, mozzarella, ulei, sare, piper.
- 400 g spanac congelat
- 1/2 piept de pui
- 2 ardei capia
- 4 ouă
- 3 linguri smântână
- o bilă mozzarella
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Intr-o tigaie sau cratiţă care poate fi folosită şi la cuptor se căleşte pieptul de pui împreună cu ardeiul capia în puţin ulei de măsline.
După ce s-a călit, se scot pieptul de pui şi ardeiul şi se pune la călit spanacul. După ce s-a călit şi spanacul, se adaugă înapoi pieptul de pui şi ardeiul.
Se bat bine ouăle şi se amestecă cu smântână. Se adaugă ouăle bătute peste spanac şi se amestecă bine, apoi se condimentează cu sare şi piper, după gust.
Se rupe mozzarella fâşii şi se pune deasupara compoziţiei de spanac. Se introduce tigaia în cuptorul preîncălzit şi se lasă maximum 15 minute, până prinde o crustă aurie.
Pofta buna!