Friptura de porc cu smantana din: pulpa de porc, slanina, cascaval, usturoi, sare, boia, piper, smantana. Ingrediente: 1 pulpă 200 g slănină afumată 200 g caşcaval ras usturoi sare boia dulce de ardei piper 1 cană cu smântână Mod de preparare: Puneţi carnea în tava de friptură cu 1 ceaşcă de apă caldă. Cât este […]
Friptura de porc in sos de rosii
PrinteazaFriptura de porc in sos de rosii din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii.
- un muşchi de porc
- 2 linguri ulei
- 4 linguri sos de roşii
- 2 căţei usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit în ulei. Se întoarce şi se transferă într-un vas de cuptor.
Se pune usturoiul şi se lasă la cuptor circa 20 de minute.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Friptura de porc cu usturoi la gratar
Friptura de porc cu usturoi la gratar din: carne de porc, ulei, sare, cimbru, usturoi, mustar. Ingrediente: 6 felii de carne macră de la ceafă sau de muşchi 1 lingură cu ulei sare cimbru usturoi muştar Mod de preparare: Spălaţi carnea, ştergeţi-o cu un prosop curat, bateţi uşor fiecare felie cu lama cuţitului, ungeţi-o cu […]
Friptura de porc cu cascaval
Friptura de porc cu cascaval din: pulpa de porc, slanina, cascaval, usturoi, sare, boia, piper. Ingrediente: 1 pulpă 200 g slănină afumată 200 g caşcaval ras usturoi sare boia dulce de ardei piper 1 cană cu smântână Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pieliţe, desfaceţi-o de pe os, bateţi-o puţin cu lama cuţitului, apoi puneţi […]
Friptura de porc picanta
Friptura de porc picanta din: pulpa de porc, slanina afumata, cascaval, usturoi, boia, smantana, sare, ulei, piper. Ingrediente: 1 pulpă de porc 200 g slănină afumată 200 g caşcaval ras 8-10 căţei de usturoi 1 linguriţă cu boia dulce de ardei 1 cană cu smântână sare 2 linguri cu ulei piper măcinat Mod de […]