Supa de linte cu carnati

Printeaza

Supa de linte cu carnati din: linte, ceapa, morcov, telina, bulion, carnat, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa de linte cu carnati

  • o conservă mare linte gata fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • o felie dintr-o rădăcină de telină
  • 5 roşii în bulion
  • un cârnat de casă
  • o lingură cu ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cârnatul tăiat felii subţiri se rumeneşte în ulei.

Intr-o oală cu apă se pun la fiert, ceapa, morcovul şi ţelina, tăiate mărunt. Se lasă 15 minute, apoi se adaugă roşiile. Se mai lasă 5 minute şi se pun cârnatul şi lintea. Apoi după încă 5 minute, se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.