Tocanita de burta cu legume
PrinteazaTocanita de burta cu legume din: burta, carnat, rasol, rosii, ceapa, ulei.
Ingrediente:
- un kg burtă prefiartă
- un cârnat de casă
- 1/2 kg rasol de porc
- 2 roşii
- o ceapă
- o lingură ulei
- 3 linguri făină
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocanita de burta cu legume: Burta bine spălată şi rasolul de porc se pun într-o oală, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert o oră şi 30 de minute.
Ceapa tocată se căleşte în ulei, iar când s-a înmuiat, se adaugă roşiile tocate mărunt, se lasă un minut şi apoi se pune făina.
Se amestecă timp de 2 minute şi apoi se toarnă puţin câte puţin din apa în care a fiert carnea.
Se adaugă şi burta tăiată fideluţă, carnea de pe piciorul de porc, cârnatul tăiat felii şi foile de dafin.
Se lasă 30 de minute la fiert.
Pofta buna!