Ciorba de varza cu tarhana

Printeaza

Ciorba de varza cu tarhana din: varza, ceapa, boia, bulion, tarhana, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 varză
  • 1 ceapă
  • 1 lingură untură de porc
  • 1 linguriţă boia
  • foi de dafin
  • 1 lingură pastă de ardei
  • 500 ml bulion
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • leuştean

perişoare:

  • 200 g tarhana
  • 1 lingură ulei
  • 1 ou
  • 500 g piept de curcan
  • 1 lingură făină
  • 1 ceapă
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciorba de varza cu tarhana: Ceapa tocată se căleşte în untură până devine sticloasă. adaugă varza tocată, cca 31 de apă, foile de dafin şi condimentele. Se lasă la fiert până când sunt aproape gata.

încinge uleiul, se adaugă tarhanaua şi se lasă la rumenit. Se adaugă 300 ml apă caldă şi se lasă până ce tarhanaua va absorbi apa. pune puţină boia, sare şi piper.

acoperă cu capac şi se lasă la răcit. Se adaugă apoi carnea tocată, ouăle şi făina. amestecă şi se fac perişoare care se pun în ciorbă.

amestecă într-un bol făina cu pasta de ardei şi bulion. toarnă în ciorbă. lasă să dea în clocot; se potriveşte de gust, se ia de pe foc, se adaugă leuşteanul şi se acoperă cu capac.

 

Pofta buna!

 

 

Falafel: Istorie, Beneficii si curiozitati – Ghid complet

Falafel: Istorie, Beneficii si curiozitati – Ghid complet. Indiferent de originile sale exacte, falafelul a devenit un aliment iubit în întreaga lume. Cu textura sa crocantă la exterior și moale la interior, combinată cu aromele condimentelor din Orientul Mijlociu, falafelul a câștigat inimile multor oameni și continuă să fie un aliment de bază în bucătăria […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.