Pasca la minut din: branza de vaci, oua, zahar pudra, smantana, margarina, praf de copt, lamaie, faina, stafide. Ingrediente: 500 g branza de vaci 4 oua 150 g zahar pudra 125 g smantana 1/2 pachet de margarina 1/2 pliculet cu praf de copt 1 lamaie faina cat cuprinde stafide Mod de preparare: Bate albusurile spuma […]
Pasca cu gris
PrinteazaPasca cu gris din: branza, stafide, oua, gris, zahar.
Ingrediente:
- 500 g brânză de vaci
- 100 g stafide
- 3 ouă
- 3 linguri griş
- 5 linguri zahăr
- 2 plicuri zahăr vanilat
- coaja rasă de la o lămâie
Mod de preparare:
Se prepară umplutura, amestecând 500 g brânză de vaci cu 100 g stafide, 3 ouă, 3 linguri griş, 5 linguri zahăr, 2 plicuri zahăr vanilat şi coaja rasă de la o lămâie.
Se prepară un aluat ca de pandişpan, din 3 ouă cu 3 linguri zahăr, 3 linguri ulei, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat şi coaja rasă de la 1/2 portocală.
Se toarnă într-o tavă rotundă, unsă şi tapetată cu făină.
La mijloc se toarnă umplutura şi se amestecă cu lingură de lemn, circular, fără să ajungi la fundul şi marginea tăvii.
Cele două compoziţii se vor amesteca; deasupra se toarnă un ou bătut cu un iaurt mic.
Se coace 30 minute.
Pofta buna!
Pasca altfel din: faina, unt, drojdie, ou, lapte, zahar, sare, branza grasa de vaci, smantana, gris, zahar, stafide, ou, coaja de lamaie, sare, ciocolata neagra, ciocolata alba, frisca si coaja de portocala. Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina 50 g unt 20 g drojdie proaspata un ou 4 linguri lapte caldut 50 g zahar un […]
Pofta buna!