Porc cu rozmarin si vin

Printeaza

Porc cu rozmarin si vin din: muschi de porc, vin, ulei, usturoi, rozmarin.

Ingrediente:Porc cu rozmarin si vin

  • 1 kg muşchi de porc
  • 50 ml ulei
  • 50 ml vin alb
  • 5-6 căţei de usturoi
  • sare şi piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în trei pe lung, se împleteşte în trei şi se prinde cu scobitori. Se condimentează, se aşază într-o tavă pentru cuptor şi se unge cu ulei. Se adaugă ulei, vin, un pahar cu apă şi sare.

Se acoperă tava cu folie şi se dă la cuptor 1 oră. Se scoate apoi folia şi se lasă să se rumenească. Se stropeşte carnea cu zeama din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.