Tarta rapida cu legume
PrinteazaTarta rapida cu legume din: faina, unt, cascaval, conopida, praz, broccoli, ciuperci, rosii.
- 600 g făină
- 300 g unt
- 3 linguri apă rece
- 50 g unt
- 50 g caşcaval
- 50 g făină
- 1 lingură boia
- 1 l lapte
- conopidă
- praz
- broccoli
- roşii cherry
- ciuperci
- dovleac
Mod de preparare:
Se frământă o cocă tare, din care se întind 2 foi: una pentru tapetat tava şi una din care se formează în tavă pătrăţele (ca un grilaj).
Se coace 15-20 de minute.
Se fierbe 5 minute laptele cu untul şi făina şi se amestecă până ce se îngroaşă. In jumătate din cantitatea de sos se înglobează boia, în cealaltă jumătate caşcaval ras.
Când blatul se răceşte, se toarnă, alternativ, sosurile în pătrăţelele de grilaj. Pe fiecare se aşază legume; se mai coace tarta până se rumeneşte.
Pofta buna!