Friptura din muschi de porc

Printeaza

Friptura din muschi de porc din: muşchi file de porc, ulei, sos de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Friptura din muschi de porc

  • un muşchi de porc
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri sos de roşii
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea de porc se presară cu sare şi piper. Se unge cu sosul picant şi se pune la călit în ulei. Se întoarce şi se transferă într-un vas de cuptor.

Se pune usturoiul şi se lasă la cuptor circa 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.