Chiftele de orez prajite in pesmet 

Printeaza

Chiftele de orez prajite in pesmet din: orez, unt, rosii, oua, pesmet, busuioc, ulei.

Ingrediente:Chiftele de orez prajite in pesmet

  • 500 g orez
  • 30 g unt
  • 2-3 roşii uscate
  • 3 ouă
  • pesmet
  • 5-6 frunze busuioc
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orezul se pune la fiert în 1,2 l apă cu un praf de sare. Se lasă la fiert 15 minute, timp în care se taie mărunt roşiile şi busuiocul şi se amestecă.

In orezul fiert se pune unt, se amestecă. Se iau 2-3 linguri de orez răcit, se modelează între palme, se face un gol unde se pune compoziţia cu roşii, se trec prin ouă şi pesmet şi se prăjesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.