Frigarui la gratar

Printeaza

Frigarui la gratar din: salam, ardei, rosii, ulei, masline, otet, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui la gratar

  • salam
  • ardei
  • masline
  • rosii
  • ardei iute
  • 100 ml ulei de măsline
  • 2 linguri zeamă de lămâie
  • 1 lingură oţet balsamic
  • oregano
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Pe fiecare tepusa se înfige câte o felie de salam picant, 1 ardei iute, 1 bucată de dovlecel, 1 măslină, 1 roşie cherry, încă o măslină şi la final încă o roşie.

Se face o vinegretă din 100 ml ulei de măsline, 2 linguri zeamă de lămâie, 1 lingură oţet balsamic, oregano, sare şi piper.

Frigăruile se asezonează cu vinegretă şi se frig pe grătar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.