Reteta zilei: Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi

Printeaza

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi din: fasole verde, ulei de masline, praf de usturoi, salvie, wasabi, sare de mare, usturoi, unt.

 

Ingrediente: 

  • ½ kg fasole verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • ½ lingurița de praf de usturoi
  • ½ linguriță de salvie
  • ½ linguriță de praf Wasabi
  • ¼ linguriță de sare de mare
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingură unt

 

 

Mod de preparare:

Spalati si curatati fasolea. Intr-o tigaie, adaugati fasolea, adăugați uleiul de măsline, praf de usturoi, salvie, praf de wasabi și sare de mare.

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi
Gatiti cateva minute. Incorporati untul si usturoiul si gatiti pana se absoarbe untul si usturoiul se rumeneste, impreuna cu fasolea.

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi
Serviti sote-ul cald.

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi

Sote de fasole verde cu usturoi si wasabi

 

Pofta buna!

 

 

 

Tajine de Vită cu Fasole Verde

Tajine de Vită cu Fasole Verde din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]

Salata de fasole verde cu ceapa rosie

Salata de fasole verde cu ceapa rosie din: fasole verde, ceapa rosie, indulcitor, sare, piper, ulei, otet. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a reduce aportul de carbohidrați și sunt adesea folosite în dietele de slăbire sau în gestionarea anumitor condiții de sănătate, cum ar fi diabetul. Acestea pun accent pe consumul de proteine și grăsimi […]

Sote de fasole verde cu marar

Sote de fasole verde cu marar din: fasole verde, otet, apa, usturoi, sare, fulgi de chili, marar. Reteta low carb Ingrediente: 400gr fasole verde congelata 60ml otet 60ml apa 1 catel usturoi 2 lingurite sare 2 lingurite fulgi de chili 3 linguri marar uscat   Mod de preparare: Fierbeti fasolea la aburi aprox 10-15 minute. […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.