Macrou aromat

Printeaza

Macrou aromat din: macrou, dafin, coriandru, rosii, lamaie, sare.

Ingrediente:Macrou aromat

  • 5 macrouri
  • sare
  • câteva foi de dafin
  • coriandru
  • câteva roşii cherry
  • felii de lămâie pentru decor

 

Mod de preparare:

Se spală, se curăţă şi se dezosează peştele. Se unge cu puţin ulei, apoi se condimentează Se pun câteva foi de dafin, puţină sare, coriandru şi puţină lămâie.

Coriandrul este o mirodenie interesantă şi aromată, are note piperate şi o aromă plăcută de lămâie.

Se aşază peştele în tavă pe un strat subţire de ulei şi se coace în cuptorul preîn-călzit, la foc potrivit, până se rumeneşte.

Se serveşte cu felii de lămâie şi câteva roşioare cherry.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.