Cocktail Prosecco Mojito: este o reinterpretare sofisticata si efervescenta a clasicului Mojito, perfecta pentru ocazii speciale sau pentru a te relaxa intr-o zi calduroasa. Aceasta bautura combina prospetimea mentei si a limetei cu finetea Prosecco, oferind un cocktail elegant si revigorant. Prosecco Mojito este ideal pentru petreceri, brunch-uri sau orice moment in care doresti sa […]
Sarmale cu arpacas si nuca
PrinteazaSarmale cu arpacas si nuca din: varza murata, ceapa, arpacas, miez de nuca, morcovi, suc de rosii, vin, piper, sare si ulei.
Ingrediente:
- 2 verze murate
- 3 cepe
- 150 g arpacaş
- 250 g miez de nucă zdrobită
- 2 morcovi
- 500 ml suc de roşii
- 200 ml vin
- piper
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Sarmale cu arpacas si nuca: Căleşte ceapa. Adaugă arpacaşul înmuiat şi scurs. Stinge cu apă şi puţin suc de roşii. Când arpacaşul este aproape fiert, pune morcovii raşi, nuca, sare, piper şi o parte din vin.
Lasă pe foc, să mai dea în câteva clocote. Pe fundul unui vas, aşază varză tocată fideluţă. Pregăteşte sarmale din compoziţia de arpacaş.
Toarnă puţină apă, restul de suc de roşii şi vin. Lasă la cuptor până când funzele de varză sunt bine pătrunse.
Poftă bună!
Sos de Gorgonzola: o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele bogate și intense. Acest sos cremos este perfect pentru a însoți fripturile, pastele sau legumele. Prepararea acestui sos este rapidă și ușoară, transformând orice fel de mâncare într-o experiență culinară deosebită. Ingrediente Gorgonzola (150g): O brânză albastră italiană cu un gust intens și cremos. […]