Placinta aperitiv cu ciuperci
PrinteazaPlacinta aperitiv cu ciuperci din: ciuperci, ceapa, ardei, broccoli, susan, cascaval, smantana, sare, piper.
- 200 g ciuperci
- 3 cepe mari tocate
- 6 ardei
- broccoli
- 1-2 linguri susan
- 300 g caşcaval
- 300 g smântână
- sare
- piper
- oregano
- pătrunjel
- 6 oua
- faina
Mod de preparare:
Se călesc 200 g ciuperci cu 3 cepe mari tocate şi câte 2 ardei roşii, verzi şi galbeni, cubuleţe. Se opăresc 2-3 bucheţele broccoli; se taie felii 1 roşie.
Se bat 6 ouă cu 6 linguri făină, 1-2 linguri susan, 300 g caşcaval, 300 g smântână, sare, piper, oregano, pătrunjel; se lasă 15 minute la frigider. Apoi se amestecă cu compoziţia ce fost uşor călită, broccoli şi roşia.
Se coace într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu puţin ulei, la foc moderat.
Pofta buna!