Ghiveci de legume aromat

Printeaza

Ghiveci de legume aromat din: vinete, dovlecei, rosii, ceapa, ardei, morcov, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 4 dovlecei
  • 5-6 roşii bine coapte
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Ghiveci de legume aromat: Vinetele se curăţă de coajă, se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute.

Ceapa se taie mărunt, iar celelalte legume se taie cuburi.

Se pun toate legumele într-un vas de cuptor, se adaugă usturoiul şi vinetele, se presară cu sare şi piper.

Se toarnă uleiul, se amestecă bine şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Se serveşte cu pătrunjel proaspăt tocat fin şi presărat deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.