Inghetata de pepene galben cu frisca

Printeaza

Inghetata de pepene galben cu frisca din: pulpa de pepene galben, zahar, frisca.

Ingrediente:Inghetata de pepene galben cu frisca

  • 500 g pulpă de pepene galben
  • 3 linguri zahăr
  • 200 ml frişcă lichidă

 

 

 

Mod de preparare:

Pulpa de pepene pasată bine cu blenderul vertical se pune într-un vas pe foc mic şi se lasă până scade, amestecând continuu; se lasă să se răcească.

Se înglobează frişca bătută separat cu zahăr şi se răstoarnă în cuva aparatului de îngheţată, care a stat în congelator cel puţin 24 de ore. Se procesează 30 minute, în maşina de îngheţată, apoi se serveşte.

Dacă nu e bine făcută îngheţata, se mai lasă cuva la congelator încă 30-40 minute, apoi se procesează din nou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.