Spaghete cu sos cremos de avocado si lime – sunt o optiune delicioasa si sanatoasa pentru iubitorii de paste. Aceasta reteta simpla si rapida combina textura catifelata a avocado-ului cu prospetimea lime-ului, oferind un sos plin de arome si nutrienti. Este perfecta pentru o cina rapida si usoara, fiind o alegere ideala pentru cei care […]
Spaghete cu muşchi de porc
PrinteazaSpaghete cu muschi de porc din: spaghete, dovlecel, ardei capia, ardei iute, muschi de porc, miere, lamaie, ulei de masline, busuioc, sare, piper si parmezan.
Ingrediente:
- 500 g spaghete
- un dovlecel
- un ardei capia
- un ardei iute
- un kilogram muşchi de porc
- două linguri cu miere
- o lămâie
- ulei de măsline
- o lingură cu busuioc uscat
- sare
- piper
- parmezan
Mod de preparare:
Spaghete cu muşchi de porc: Muşchiul de porc se spală, se scurge de apă şi se taie felii potrivit de groase. Se unge cu ulei şi miere, se condimentează, se aşază într-o folie de aluminiu şi se toarnă puţină apă.
Se împachetează folia, se aşază pe o tavă şi se introduce în cuptor. Se coace la foc potrivit 30-45 de minute, se desface folia şi se lasă până ce carnea s-a rumenit.
Spaghetele se fierb în apă cu sare şi puţin ulei, se trec printr-un jet de apă rece, se scurg şi se pun într-un castron.
Dovlecelul, ardeiul iute şi ardeiul capia se taie bucăţi potrivite, se călesc în ulei încins, se condimentează, se stropesc cu sucul de lămâie şi se înăbuşă cu puţină apă. Se adaugă busuiocul uscat, se amestecă şi se servesc alături de bucăţile de carne fripte.
Se serveste totul fierbinte presarat cu parmezan ras.
Poftă bună!
Spaghete cu sos cremos de avocado si lime