Pesto cu avocado

Printeaza

Pesto cu avocado din: avocado, spanac, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pesto cu avocado

  • 1 avocado mare, foarte bine copt
  • 200 g spanac congelat
  • sare de Himalaya
  • piper proaspăt măcinat
  • 2-3 linguri zeamă de lămâie
  • 3 căţei de usturoi, mari
  • 3-5 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri germeni de grâu fulgi

 

Mod de preparare:

Se lasă peste noapte spanacul în sită, la dezgheţat şi scurs. A doua zi se scurge bine în mâini. Se taie în două fructul de avocado, se scoate sâmburele lemnos, iar pulpa se taie bucăţi.

In robotul de bucătărie se pun frunzele de spanac, pulpa de avocado tăiată bucăţele, căţeii de usturoi, zeama de lămâie, puţină sare şi piper proaspăt măcinat.

Se mixează totul bine în blender. Pe parcurs se mai adaugă uleiul de măsline şi germenii de grâu şi se mixează până se obţine o cremă numai bună de întins pe pâine.

Se condimentează sosul pesto obţinut cu sare, piper şi suc de lămâie după gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.