Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni

Printeaza

Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni din: unt, curmale, nuci, caju, zmeura.

Ingrediente:

  • 250 g miez de nucă
  • 100 g curmale
  • 150 g unt de cocos
  • 4 linguri pudră de cacao
  • 1 praf de sare
  • indulcitor
  • 350 g caju
  • 125 g unt de cocos
  • 500 g zmeură
  • 125 g unt de cacao
  • 125 g pudră de cacao

 

Mod de preparare:

Tarta cu ciocolata, lamaie si capsuni: Prepară o bază de ciocolată: se pasează la blender 250 g miez de nucă hidratat peste noapte, 100 g curmale hidratate 3 ore, 150 g unt de cocos topit, 4 linguri pudră de cacao şi 1 praf de sare.

Repartizează într-o tavă şi se dă la congelator o oră.

Prepară apoi o cremă de zmeură: se mixează la blender 350 g caju hidratat peste noapte, până se obţine o cremă. Se adaugă treptat 125 g unt de cocos topit, 500 g zmeură şi 2 linguriţe îndulcitor din extract de stevie şi se omogenizează.

Repartizează peste baza de ciocolată şi se dă la congelator o oră.

Prepară o glazură de ciocolată: se mixează la blender 125 g unt de cacao şi 125 g pudră de cacao cu 1 linguriţă îndulcitor din extract de ştevie.

Se repartizează peste cremă şi se dă la congelator peste noapte.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.