Dulceata aromata de caise

Printeaza

Dulceata aromata de caise din: caise, zahar.

Ingrediente:Dulceata aromata de caise

  • 5 kg caise
  • 2 kg zahar

 

 

 

Mod de preparare:

Se scot sâmburii de la 5 kg caise. Se pun pe foc cu 2 kg zahăr şi se lasă să fiarbă în suc propriu cca 45 minute, timp în care se amestecă cu o lingură de lemn, pentru a evita ca dulceaţa să se prindă de partea de jos a vasului.

Când compoziţia scade cu cca două degete, dulceaţa este gata.

Se ia vasul de pe foc, se acoperă cu un capac şi se lasă până a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.