Melcisori de porc
PrinteazaMelcisori de porc din: muschi de porc, vanata, ardei, rozmarin, sare, piper.
- 1 muşchi de porc
- 1 vânătă
- 1 ardei gras roşu
- 4-5 linguri sos de roşii picant
- sare
- piper
- ardei iute
- rozmarin verde
Mod de preparare:
Se taie muşchiul de porc în fâşii, cu lungimea de 15 cm şi lăţimea de 3-4 cm. Se masează cu toate condimentele, după gust şi se lasă la frigider 30 de minute.
Intre timp, se taie vânătă felii subţiri, pe lungime, de aceeaşi dimensiune cu fâşiile de muşchi. Se taie şi ardeiul gras fâşii. Se aşază pe fiecare fâşie de muşchi câte o felie de vânătă şi o fâşie de ardei gras.
Se rulează felia de carne cu umplutura şi se prinde cu un beţişor.
Se rumenesc melcişorii pe j ambele părţi, pe grătarul bine încins.
Pofta buna!