Pate de peste afumat

Printeaza

Pate de peste afumat din: peste, unt, smantana, mustar, lamaie, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g peşte afumat (macrou, hering, somon)
  • 100 g unt
  • 100 g smântână grasă
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 lingură mărar tocat
  • sare
  • piper
  • pâine prăjită + rucola (pentru servire)

 

Mod de preparare:

Pate de peste afumat: Pune într-un bol peştele dezosat şi fără piele. Adaugă untul la temperatura camerei, pasează cu furculiţa. Pune smântână, muştarul, zeama de lămâie şi mărarul, apoi amestecă.

La final, potriveşte de sare şi piper. Lasă pasta la frigider pentru 30 de minute. Serveşte pe felii de pâine prăjită, pe care pui mai întâi câteva frunze de rucola.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ulei de rapita – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete

Ulei de rapita – Beneficii pentru sanatate, contraindicatii si retete. Uleiul de rapiță este un ulei vegetal extras din semințele de rapiță (Brassica napus), o plantă din familia cruciferelor. Acest ulei are o istorie lungă și este folosit în bucătărie și în diverse alte aplicații. Istoria: Originea: Rapița este o plantă originară din regiunile din […]

Pui in crusta de chips-uri

Pui in crusta de chips-uri din: piept de pui, chipsuri de cartofi, unt, sare, piper, usturoi, praf de ceapa, paprika, sos worcestershire.   Ingrediente: 6 bucati piept de pui 1 punga chips-uri de cartofi, zdrobite 1 bucata unt 1/2 lingurita sare 1/2 lingurita piper 1/2 lingurita sare cu usturoi granulat 1/2 lingurita sare cu praf […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.