Ciupercute umplute ornate cu verdeaţă şi cu caşcaval

Printeaza

O reteta de ciupercute umplute din: ceapa, ciuperci, patrunjel, marar, pesmet, cascaval, sare, piper, unt si nuci.

Ingrediente:Ciupercute umplute ornate cu verdeaţă şi cu caşcaval

  • 500 g ciuperci
  • 2 legaturi ceapa
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • 2-3 linguri pesmet
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • un cubulet unt
  • 50 g nuci

 

Mod de preparare:

Ciuperci se curăţă şi se spală în 3-4 ape, se scot codiţele iar pălă­rioarele se lasă câteva minute pe un prosop absorbant, să se scurgă. După ce s-au scurs, în fiecare pălărioară se pune puţin unt şi un praf de sare şi se bagă în cuptorul bine încins.

Ceapa şi verdeaţa se spală, se curăţă şi se toacă mă­runt şi se pune într-o tigaie cu  puţin ulei să se călească. Se condimen­tează cu sare şi piper, după gust. Codiţele se toacă mărunt şi se pun peste verdeaţă.

După ce s-au călit, se amestecă cu pesmetul şi o parte din caşcaval tăiat cubuleţe. Ciupercile se scot din cuptor şi se umplu cu pasta pregătită. Pe dea­supra se rade caşcavalul şi se presară nucile mă cinate. Se servesc ornate cu verdeaţă şi cu caşcaval.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.