Sarmale de Post cu Quinoa și Ciuperci Shiitake din: varza murata, quinoa, ciuperci shiitake, morcovi, ceapa rosie, ulei de susan, sare, piper, cimbru, turmeric. Descoperiți o variantă revoluționară a sarmalelor de post, unde quinoa se întâlnește cu ciupercile Shiitake pentru a crea o experiență culinară memorabilă, îmbinând nutrienții esențiali cu gusturi autentice. Sarmalele, un fel […]
Budincă din paste de porumb cu branză si vişine
PrinteazaBudincă din paste de porumb cu branză si vişine din: paste, compot, zahar, oua, branza, smantana, zahar vanilat, lamaie, amidon, sare.
Ingrediente:
- 300 g paste de porumb
- 750 ml compot de vişine
- 170 g zahăr
- 3 ouă
- 500 g brânză dulce
- 250 g smântână
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 1 lămâie
- 3 linguri amidon de porumb
- sare
Mod de preparare:
Fierbi pastele 6-7 minute în apă clocotită şi uşor sărată şi apoi le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Scurgi zeama din compot, o pui la fiert şi când dă în clocot adaugi amidonul, 2-3 linguri de zahăr şi coaja de lămâie, laşi compoziţia pe foc până se îngroaşă, o dai deoparte şi adaugi vişinele curăţate de sâmburi.
Freci gălbenuşurile cu zahărul rămas şi cu cele 2 plicuri de zahăr vanilat până obţii o cremă albă.
Adaugi brânza, smântână, pastele, amesteci şi încorporezi albuşurile bătute spumă.
Pui într-un vas jumătate din compoziţia de vişine, apoi torni pastele cu brânză.
Aşezi amestecul de vişine rămas în cuiburi în compoziţia de macaroane şi dai budinca la cuptor pentru 30 de minute.
Budincă din paste de porumb cu branză si vişine
Pofta buna!
Baclava Tradiționala cu nuca din: foi de baclava, unt, nuci, scortisoara, zahar, apa, suc de lamaie, cuisoare, scortisoara. Ingrediente: 1 pachet de foi de baclava (aprox. 450 g) 200 g unt topit 300 g nuci măcinate 1 linguriță scorțișoară măcinată Pentru sirop: 500 g zahăr 250 ml apă 1 lingură suc de lămâie 2-3 cuisoare […]
Incoming search terms:
- write12p